dimecres, 5 de setembre del 2018

JM Prats - El penúltim despropòsit


El penúltim despropòsit d’un govern fora de joc - Josep Manuel Prats, President de la fapel (article publicat al 2008)
Els Departaments de Salut i d’Educació i la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania han publicat conjuntament dos pamflets, pretesament sobre educació sexual pels nens, amb els que transgredeixen un article de la Constitució, dos de l’Estatut, un del Codi Penal, quatre lleis estatals, una de la Generalitat, el Pla de Salut de Catalunya 2000-2005 i altres reals decrets.
La Fapel, com ja sabeu, té com a objectiu defensar el dret, tant vulnerat actualment, dels pares a triar l’educació que desitgen que rebin els seus fills. Algú es preguntarà si és necessari recordar aquest objectiu gaire sovint: aquí teniu la resposta.
Els temes del fracàs escolar, l’absència d’autoritat, la matèria omnipresent (Educació per la ciutadania), la zonificació i la pèrdua del dret a escollir escola, els pressupostos que no cobreixen la gratuïtat de l’ensenyament, i més; tot això, no té importància davant la gran necessitat d’il•lustrar els nostres fills i filles en matèria de sexe.
Volem cridar l’atenció sobre els dos pamflets publicats conjuntament pels Departaments de Salut i d’Educació i la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania (“A mi també em passa... I a tu?” i “Fes-te’l teu”).
Pel que fa al primer dels pamflets, dirigit a nens i nenes de primària, podem dir que entre d’altres, parla de l’homosexualitat, les pràctiques sexuals orals, la masturbació o la promoció del preservatiu. Tot molt normal i, com veieu, molt apropiat per a l’edat a la qual va dirigit. Tot difuminant-t’ho en un to d’intimitat, entre altres perles es llegeix: “La masturbació és un moment íntim, una manera de conèixer el vostre cos acariciant-lo”.
El segon pamflet, per a adolescents entre 12 i 16 anys, segueix la mateixa línia i, a més, parla de diferents tècniques de relacions sexuals sense penetració, així com de la manera d’usar els diferents tipus de preservatiu, i ofereix als menors la possibilitat de rebre informació sexual al marge dels pares, això sí, amb caràcter confidencial.
Evidentment, i com era d’esperar, es dona la possibilitat de consultar, entre d’altres, la web de la Coordinadora Gai Lesbiana. No cal dir que moltes d’aquestes “perles” incorren en una corrupció de menors no gaire encoberta. D’altra banda, s’eleva el preservatiu a la categoria de “solucionador de tota problemàtica posterior” com poden ser els embarassos o infermetats. Amb aquests pamflets, la Generalitat està transgredint un article de la Constitució, dos de l’Estatut, un del Codi Penal, quatre lleis estatals, una de la Generalitat, el Pla de Salut de Catalunya 2000-2005 i altres reals decrets.
La Generalitat continua en la “insana mania” de suplantar el dret dels pares a educar els fills i filles d’acord amb les seves conviccions. Aquesta campanya amaga un concepte de la sexualitat que aparta els nostres fills i filles de la idea de responsabilitat i estabilitat molt allunyada de la família, i, fins i tot, obvia les directrius d’ONUSIDA i l’anomenada Posició de Consens de The Lancet sobre educació sexual, que estableix els criteris ABC: “Abstinence” (abstinència), “Be faithful” (fidelitat a la parella) i “Condoms” (preservatiu).
Aquesta iniciació sexual precoç a què el Govern de torn està sotmetent els nostres fills i filles és intolerable, i els seus continguts ens donen peu a visitar els tribunals de justícia per acusar l’Administració de maltractament psicològic i emocional, ja que són accions que poden afectar la dignitat, alterar el seu benestar i inclús produir danys més elevats. Fa uns mesos el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja es va pronunciar en el tema del “menor madur” i va quedar clar que el Govern s’havia de quedar al marge de l’“adoctrinament sexual” dels nens i nenes de Catalunya. Des d’aquí volem recordar als Honorables Consellers responsables d’aquests despropòsits que s’oblidin d’intentar el que pretenen, ja que les famílies no deixarem que malmetin l’educació dels nostres fills i filles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada