dilluns, 14 d’abril del 2014

NP: Inici d'un curs amb grans oportunitats

Inici d'un curs amb grans oportunitats

Amb l'inici del nou curs escolar per als infants, la Fapel vol fer una crida a la comunitat educativa (pares i mares, directors, administració, titulars, etc.) per tal que el nou curs que comencem avui sigui la demostració que la qualitat de l'ensenyament d'un pais està en que cadascú faci amb excel.lència el que li pertoca en cada moment.
A l'aula, els mestres; a l'escola, els equips docents i directius; al sistema, titulars i administració; i a casa, les famílies. I que sigui des de l'enteniment i col.laboració constant i positiva de famílies i mestres que tirem endevant cada nen i nena, cada infant i jove de Catalunya.
La llibertat d'elecció ens dona als pares la obligació d'implicar-nos a l'escola, triem el model que triem entre la diversa oferta que tenim a casa nostra. I especialment amb els i les mestres de cadascun dels nostres fills. La involucració als projectes i iniciatives de les AMPA és fonamental també per cohesionar la comunitat educativa.
Els pares i mares ens volem afegir i treballar amb l'escola pels objectius que la conselleria ha marcat enguany i pels propers cursos: lluitar contra l'absentisme, fer millors horaris familiars i de descans, col.laborar en el prestigi social i acadèmic dels mestres.
Som “Famílies amb Veu”, que necessitem treballar conjuntament amb el mestre per tal d'educar millor els nostres fills i filles, i de transmetre'ls amb el nostre exemple un model d'educació on la família és la clau de volta, i l'escola l'aliat imprescindible.
Gràcies per endevant a cada mestre, a cada directiu, i a cada persona que des de diferents llocs ens ajuda cada dia a Catalunya per fer créixer cadascun dels nostres fills, a fer-los bones persones, bons ciutadans i bons professionals.

_____________________________________________

Empieza un curso lleno de oportunidades

Con el inicio del curso escolar para los niños y niñas, la Fapel quiere hacer una llamada a la comunidad educativa (pares y madres, directores, administración, titulares, etc.) a que el nuevo curso que empezamos sea la demostración de que la calidad de la educación de un país está en que cada uno haga con excelencia lo que debe hacer en cada momento.
En el aula, los maestros; en el colegio, los equipos docentes y directivos; en el sistema, titulares y administración; y en cada, las familias. Y que sea desde el entendimiento mutuo y la colaboración constante y positiva de las familias y profesores que ponemos a cada niño y a cada niña en las mejores condiciones.
La libertad de elección no da a los padres la obligación de implicarnos en el colegio, elijamos el model que elijamos de entre la diversa oferta que tenemos. Y en particular con los maestros y maestras de cada uno de nuestros hijos. La involucración en los proyectos e iniciativas de las AMPA es fundamental también para cohesionar la comunidad educativa.
Los padres y madres queremos sumarnos y trabajar conjuntamente con el colegio por los objetivos que la conselleria ha marcado este año y para los próximos cursos: luchar contra el absentismo, hacer mejores horarios familiares y de descanso, colaborar por el prestigio social y académico de los maestros y profesores.
Somos “Familias con voz”, que necesitamos trabajar conjuntamente con los profesores para educar mejor a nuestros hijos e hijas, de transmitirles con nuestro ejemplo un modelo de educación donde la familia es la clave, y la escuela la aliada imprescindible.

Vaya por delante nuestro agradecimiento a cada maestro, profesor, directivo y a cada una de las personas que desde los diferentes lugares y ocupaciones nos ayuda cada día en Cataluña por hacer crecer a cada uno de nuestros hijos, a hacerlos buenas personas, buenos ciudadanos y buenos profesionales. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada